Search found 21 matches

by audinamite
Sun Nov 04, 2018 4:25 pm
Forum: Platinum Sport Series
Topic: ps 1000 random crash after firmware upgrade
Replies: 18
Views: 4385

Re: ps 1000 random crash after firmware upgrade

Fixed! Reinstalling to firmware 1.08 ver. and the problem disapeared.
by audinamite
Thu Nov 01, 2018 1:18 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: ps 1000 random crash after firmware upgrade
Replies: 18
Views: 4385

Re: ps 1000 random crash after firmware upgrade

where can I find previous firmware version like 1.11 or 1.12? I've just checked the dowload page and there are only 1.13 and 1.14
by audinamite
Wed Oct 31, 2018 5:08 pm
Forum: Platinum Sport Series
Topic: ps 1000 random crash after firmware upgrade
Replies: 18
Views: 4385

Re: ps 1000 random restart after firmware upgrade

Ok, being the polyfuse or not I have managed to run a pair of datalogs and what makes me crazy about this issue (it's 9 months already) is that it only come in at 4110 rpms (range 4114 - 4119). Sometimes even at slow speed in short gears so it is not load related. I've also checked that all the led...
by audinamite
Sun Jul 30, 2017 4:19 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: Motronic 60-2 trigger issue
Replies: 7
Views: 2953

Re: Motronic 60-2 trigger issue

I've fixed this issue by using 1kom resistor in series to trigger+
by audinamite
Tue Apr 09, 2013 4:39 pm
Forum: Platinum Sport Series
Topic: Lucas 75lb injector dead times?
Replies: 1
Views: 717

Lucas 75lb injector dead times?

Would anyone have the details for the lucas/delphi 75lb ( 01D129B) injectors ?
by audinamite
Fri Dec 09, 2011 4:02 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: DIY PLUG & PLAY HARNESS??
Replies: 9
Views: 5150

Re: DIY PLUG & PLAY HARNESS??

Its a Tyco/AMP Super Seal Connector. They have several in the 26 and 34 pin formats with different locking types. I asked for the wrong one but it still worked with the ecu. I can't remember the number though. You can ask for a sample to get one for free. The only issue is getting the pins in any t...
by audinamite
Tue Nov 22, 2011 2:37 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: Haltech P2k loses connection during cranking
Replies: 12
Views: 2738

Re: Haltech P2k loses connection during cranking

I want to ask everybody who knows, does ECU any built-in current, voltage or overheating protections? I have a same issue as ghostbusters but while driving the car.
by audinamite
Sat Nov 19, 2011 3:23 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: trigger since last home issue
Replies: 10
Views: 3879

Re: trigger since last home issue

mandy1 wrote:one day your car is running then other day need resistors,man, that sensor is shot

I tried three sensors with no luck.
by audinamite
Wed Nov 16, 2011 2:15 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: trigger since last home issue
Replies: 10
Views: 3879

Re: trigger since last home issue

i have ran as low as .5v on trigger threshold on electromotive reluctors sensors and 60-2 Thanks! But it did not help me. And when I soldered series 10kohm resistor to trigger+ wire the engine run whithout misfire and T per H hold on stable 57-117... at all rpm range :D . Half day I had trial drive...
by audinamite
Tue Nov 15, 2011 5:42 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: trigger since last home issue
Replies: 10
Views: 3879

Re: trigger since last home issue

Hmmm, T per H issue back. The car run perfect from idle to about 3500rpm and then run poorly with misfires. I tried to change trigger voltage threshold but no luck. If filters set up trigger 3, home 3 T per H from idle to 3500 57-117 and then 56-116 when i change trigger 0 home 0 idle 57-117 , from ...
by audinamite
Mon Sep 26, 2011 4:33 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: trigger since last home issue
Replies: 10
Views: 3879

Re: trigger since last home issue

The problem has solved. My mechanic wrong installed intake camshaft and missed one tooth on timing belt. I'd installed corectlly and played with trigger angles and tooth offsets and now all amazing run.
by audinamite
Wed Sep 21, 2011 4:15 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: trigger since last home issue
Replies: 10
Views: 3879

Re: trigger since last home issue

Thanks. Today I was playing with it, but the problem not fixed :( When I opened trigger threshold voltage there were 100 200 300 1000 1500 2000 3000 5000 0.25 0.26 0.45 1.00 1.50 1.95 2.44 2.71 Tomorrow I got message from one guy who is tried to help me with my problem, he gave me some tips about tr...
by audinamite
Tue Sep 20, 2011 5:23 am
Forum: Platinum Sport Series
Topic: trigger since last home issue
Replies: 10
Views: 3879

trigger since last home issue

So, my trigger set up Trigger type Motronic 60-2+4 home Trigger angle 62* Tooth offset 2 Trigger edge rising Home edge rising Trigger sensor type reluctor Home sensor type Hall effect Home pull up enable trigger filter level 1 Home filter level 1 When I did log trigger since last home vs rpm there a...
by audinamite
Tue Aug 23, 2011 4:06 pm
Forum: Platinum Sport Series
Topic: Audi A4 1.8T 2004 + p/s 1000
Replies: 14
Views: 4816

Re: Audi A4 1.8T 2004 + p/s 1000

My tuner gave me my car with these setup of the fuel and ignition. I belive that there something wrong as my car run not well :( . AFR from 0kPa to 150 kPa is about 10.4 and EGT up to 950 deg Celsius. In the future I will tune personally. Could you give some recomendation about my maps. Specs A4 1.9...
by audinamite
Wed Nov 24, 2010 8:13 pm
Forum: Platinum Sport Series
Topic: Audi A4 1.8T 2004 + p/s 1000
Replies: 14
Views: 4816

Re: Audi A4 1.8T 2004 + p/s 1000

Thank you! But one question not clear for me, can I split crank signal for both ECU?

Go to advanced search