Search found 4 matches

by tandrew32
Sun Apr 22, 2018 8:40 am
Forum: Elite Series
Topic: 2jz vvti
Replies: 5
Views: 749

Re: 2jz vvti

still haven't figured out my issue. sync is good till it gets full warmed then errors out the yang till it wont run. just bought an oscilloscope. will keep everyone posted.
by tandrew32
Wed Apr 11, 2018 6:51 am
Forum: Elite Series
Topic: 2jz vvti non vvti crank trigger
Replies: 1
Views: 348

2jz vvti non vvti crank trigger

Hello again. What crank trigger settings could you guys recommend for my 2jz non vvti block with vvti head? I didnt see options that looked right other then multi trigger no home?
APPRECIATE ANY INFO PROVIDED
by tandrew32
Wed Apr 04, 2018 5:42 am
Forum: Elite Series
Topic: 2jz vvti
Replies: 5
Views: 749

Re: 2jz vvti

I couldnt get it to work right with the stock sensors. I bought the hall kit from power house racing and theyve used it successfully with elite sytems. Im not having any luck. My next step is put the non vvti crank trigger on and see how that goes. The sensor air gap would be correct i would imagine...
by tandrew32
Tue Apr 03, 2018 12:05 pm
Forum: Elite Series
Topic: 2jz vvti
Replies: 5
Views: 749

2jz vvti

hello guys. i am running a 750 series elite ecu on my 2jz vvti engine with upgraded hall sensors from honeywell. my problem is i am losing sync once the engine totally warms up. anyone else experience this? I am running the stock vvti 32-2 trigger wheel, i bought no non vvti trigger wheel to see if ...

Go to advanced search