Search found 3 matches

by Ap1hero
Thu May 24, 2018 9:54 am
Forum: Platinum Pro Plug-in
Topic: Haltech I/O expander online but dpi with flex fuel isn't working
Replies: 0
Views: 511

Haltech I/O expander online but dpi with flex fuel isn't working

Hey guys need some help, I'm running haltech pnp on my Honda s2000 firmware 1.13 and using an I/O expander 22 (box A) with flying lead harness to connect my boost control solenoid and my flex fuel sensor. I'm getting 0 hz on both the dpo 1 channel as well as the dpi 1 channels they are both connecte...
by Ap1hero
Wed May 23, 2018 4:17 am
Forum: Platinum Pro Harness
Topic: Ap1 platinum pro plug-in flex fuel issue
Replies: 0
Views: 548

Ap1 platinum pro plug-in flex fuel issue

I'm having an issue where my flex fuel sensor won't display any signal from the I/O box's dp1 harness in ecu manager. It's the haltech 50-150hz sensor, I've loaded the calibration file and connected the three wires going into the sensor, but after enabling the channel and setting up the number displ...
by Ap1hero
Sat May 19, 2018 3:03 pm
Forum: Platinum Pro Plug-in
Topic: Need help with platinum pro and canART gauge
Replies: 1
Views: 558

Need help with platinum pro and canART gauge

I'm hoping someone can give me some help with my ap1 running platinum pro plug-in..... I am having an issue with my canART multifunction gauge. I have it connected to the car via the included can cable that goes into the last #3 slot of of my can hub (with the resistor as it's the last item in the c...

Go to advanced search