E11v2 Inj wiring for semi sequential

User avatar
vlad_rally
Posts: 50
Joined: Tue Jan 26, 2016 8:37 am

E11v2 Inj wiring for semi sequential

Postby vlad_rally » Sat Feb 13, 2016 5:01 am

Hy again guys, just reading the e11v2 manual, where it sais to wire inj-1 to cyl1, inj-2 to cyl 2, etc. But, i will be runing semi sequential for now, and am a bit confused on how to wire them, i'l be runing the haltech on a sr20vet (4cyl), with a 36-1 trigger wheel. Should i wire them like in the full sequential mode ? And another thing, the semi sequential mode uses the 'end of injetion' table too? Thanks!

User avatar
vlad_rally
Posts: 50
Joined: Tue Jan 26, 2016 8:37 am

Re: E11v2 Inj wiring for semi sequential

Postby vlad_rally » Tue Feb 16, 2016 3:46 pm

And another thing, can i wire two 12 ohm injectors on one inj output? Cuz the math say 'NO' ! 12V / 12Ohm=1A for each injector, the e1v2 manual says that the inj outpouts are 1A each. Thanks

User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 2542
Joined: Tue Feb 07, 2012 11:45 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: E11v2 Inj wiring for semi sequential

Postby HaltechMatthew » Mon Feb 22, 2016 12:51 pm

Wire for sequential and it should still fire all 4 outputs. IMHO, put a cam sensor on it. You have a cool engine and are holding it back by not doing so.

Set the drivers to be saturated and you will be fine with them paired.

User avatar
vlad_rally
Posts: 50
Joined: Tue Jan 26, 2016 8:37 am

Re: E11v2 Inj wiring for semi sequential

Postby vlad_rally » Thu Mar 31, 2016 3:31 am

But still, for my personal knowledge, can 2 high impendance injectors be wired on one inj output ?

User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 2542
Joined: Tue Feb 07, 2012 11:45 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: E11v2 Inj wiring for semi sequential

Postby HaltechMatthew » Thu Mar 31, 2016 9:49 am

Yes. Just make sure you have the injector current set to Sat.

User avatar
vlad_rally
Posts: 50
Joined: Tue Jan 26, 2016 8:37 am

Re: E11v2 Inj wiring for semi sequential

Postby vlad_rally » Mon Apr 11, 2016 8:40 am

HaltechMatthew wrote:Yes. Just make sure you have the injector current set to Sat.

I've mounted it on the car, runs perfectly :D i mapped the car last night on the road a bit, it runs really well. I'm only at 60kpa, but my sensor reads just 35-40...it's a glico 3.5 bar sensor....i'l stop here since till i change it, all the mapping is a waste of time since i need to do it al again. And i'm having some slight missfires at idle, but i thing that's just the spk plug heat range wrong, i'm runing the RS4 WAG coils.


Return to “E11v2/E8”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests