Using 350z plug-in on 350HR car

Questions about the Platinum Pro Harness 350Z and R35? Ask here.
GAMERMODZoCOM
Posts: 18
Joined: Sat Sep 18, 2010 1:57 pm

Using 350z plug-in on 350HR car

Postby GAMERMODZoCOM » Sat Sep 18, 2010 2:05 pm

Can anyone explain to me why the crank sensor reading would be intermitent?

Can anyone explain how to resolve it?

This is a brand new motor and brand new Haltech.

Any help is appreciated!

User avatar
HaltechScott
Haltech Staff
Posts: 1029
Joined: Wed Sep 26, 2007 10:07 am
Location: Sydney, Australia

Re: 2008 350Z VQ35HR Crank Sensor Problem

Postby HaltechScott » Mon Sep 20, 2010 12:36 pm

The Platinum Pro 350z ECU does not support the 350z HR (Twin Throttle) in its generic form.
The ECU will require different firmware and a large wiring adjustment.

I reccomend contacting your Haltech dealer for support and specific instruction with your application - There are no specific instructions avilable for the forums.
Kind Regards
Scott
scott@haltech.com - support@haltech.com
Ph: +612 9729 0999
Please e-mail support directly for earliest reply.

midz350
Posts: 15
Joined: Fri Jan 29, 2010 8:09 am

Re: Using 350z plug-in on 350HR car

Postby midz350 » Tue Sep 21, 2010 4:16 pm

You need a special HR Firmware.

contact Hal. I got mine from him :)

str8dum1
Posts: 13
Joined: Fri Jan 22, 2010 6:19 am

Re: Using 350z plug-in on 350HR car

Postby str8dum1 » Thu Oct 14, 2010 10:44 am

can Haltech support list what each of the 10 Analog voltage inputs are for (AVI1 thru AVI10)

I know 6 and 8 are for the widebands. That would be helpful in wiring up the harness.


Return to “Platinum Pro Harness”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests