Axis setup

Questions about ECU Manager? Ask here.
RWPracing
Posts: 9
Joined: Sat Mar 05, 2016 5:08 pm

Axis setup

Postby RWPracing » Sat Sep 30, 2017 10:07 pm

Using a Ps2000
Why I limited to a max value of 8000rpm and 29psi when entering values in table setup? by default the rpm already has 9000 and 10000 cells. Is there any way around this or just what I am stuck with?

User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 2300
Joined: Tue Feb 07, 2012 11:45 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Axis setup

Postby HaltechMatthew » Thu Oct 05, 2017 3:21 pm

Set a higher value in the Main Setup


Return to “ECU Manager”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests