Page 1 of 1

Axis Corrupt

Posted: Fri Jan 12, 2018 3:45 am
by TRRAPLN
All of a sudden my column axis 1 is set at -11.9 psi and won't show below that value.
The "Enable Axis" box is grayed out so I can't load my saved -24 to + 22 psi values. This occurs at any file I load.
I tried re-loading ECU Manager 1.14.0, but no change. This occurred on my desk top Win XP. Fortunately my tablet that runs in the car is ok.
If I open a known good file from my tablet in the desk top, the column axis is corrupt.
I sometimes like to review data on the desk top but now all files are corrupt.

HELP

Re: Axis Corrupt

Posted: Wed Jan 17, 2018 1:41 pm
by HaltechMatthew
If the axis is greyed out then it is not being used. Otherwise we need more information like which ECU and you should attach the map file.

Re: Axis Corrupt

Posted: Thu Jan 25, 2018 4:58 am
by TRRAPLN
I loaded ECU Manager 1.13.1 and it works now.

I made a note, "DO NOT UPDATE" to avoid this in the future.