Testing outputs

Questions about the Elite Series ECU's? Ask here.
Flat_Rate
Posts: 92
Joined: Wed Jan 20, 2010 12:57 pm

Re: Testing outputs

Postby Flat_Rate » Mon Oct 22, 2018 4:50 am

Asks for it daily... 3 years later still none.. impressive

User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 2573
Joined: Tue Feb 07, 2012 12:45 pm
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Testing outputs

Postby HaltechMatthew » Wed Oct 24, 2018 10:40 am

It is just priorities.

Add a test mode which takes many weeks or months of engineering time to add to help someone who could test the wiring themselves, or add support for a new vehicle that is not currently supported but a number of users need added so they can run their car? There are so many requests for functionality and we simply have to do some things before others.


Return to “Elite Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests