Unable to calibrate Flex Fuel Temperature

Questions about the Elite Software Programmer? Ask here.
LaNcEGT4
Posts: 23
Joined: Mon Jan 09, 2017 11:08 am

Unable to calibrate Flex Fuel Temperature

Postby LaNcEGT4 » Mon Jan 09, 2017 11:16 am

Setting up my elite, i noticed that when selecting Flex Fuel Composiiton/Temperature, there is no option to calibrate the temperature.
The help file does have this option available.

Screen shot attached.

Possible bug?
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (5.69 KiB) Viewed 475 times

User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 2039
Joined: Tue Feb 07, 2012 11:45 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Unable to calibrate Flex Fuel Temperature

Postby HaltechMatthew » Tue Jan 10, 2017 3:25 pm

Its there when I open a new file. Weird.

LaNcEGT4
Posts: 23
Joined: Mon Jan 09, 2017 11:08 am

Re: Unable to calibrate Flex Fuel Temperature

Postby LaNcEGT4 » Wed Jan 11, 2017 12:59 pm

I just did the same test creating a brand new profile, and it works fine.

But opening up a saved tune, it doesn't appear.

Can supply my base map (2JZ VVTi based off the 2JZGE test engine you have there) On 2.19.00

User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 2039
Joined: Tue Feb 07, 2012 11:45 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Unable to calibrate Flex Fuel Temperature

Postby HaltechMatthew » Thu Jan 12, 2017 10:36 am

Might be a weird software glitch. If you disable and re-enable the function does it appear?

LaNcEGT4
Posts: 23
Joined: Mon Jan 09, 2017 11:08 am

Re: Unable to calibrate Flex Fuel Temperature

Postby LaNcEGT4 » Thu Jan 19, 2017 2:27 pm

Yeah same issue

Just opened up the software (running 0.23)

Opened up my saved map from last night (on .19)

Jumped into setup, and added the flex comp/temp sensor. No cal screen.

I've attached my saved map. Might help?
Attachments
TRD888_20170118-203215.zip
(41.83 KiB) Downloaded 14 times

LaNcEGT4
Posts: 23
Joined: Mon Jan 09, 2017 11:08 am

Re: Unable to calibrate Flex Fuel Temperature

Postby LaNcEGT4 » Thu Feb 02, 2017 11:17 am

Just installed the new ESP 24 and the new elite 2500 firmware .21 and still have this issue

Capture.PNG


Return to “Elite Software Programmer (ESP)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests