Traction control slip percentage... discrepancy???

Questions about the Elite Software Programmer? Ask here.
Flat_Rate
Posts: 98
Joined: Wed Jan 20, 2010 12:57 pm

Traction control slip percentage... discrepancy???

Postby Flat_Rate » Thu Jan 10, 2019 2:10 pm

Toying around with the software in attempts to setup some ignition timing corrections and noticed that it will only allow a 0-10% slip percentage to be entered into the axis (which i need more adjustability then that...

When you select which channel to use for table axis it says its 0-100% selectable

User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 2619
Joined: Tue Feb 07, 2012 12:45 pm
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Traction control slip percentage... discrepancy???

Postby HaltechMatthew » Thu Jan 10, 2019 3:03 pm

???

It lets me enter 0-100% for "Traction Control Slip %" as an axis value when I try.

Flat_Rate
Posts: 98
Joined: Wed Jan 20, 2010 12:57 pm

Re: Traction control slip percentage... discrepancy???

Postby Flat_Rate » Thu Jan 10, 2019 4:53 pm

Weird, im using a couple version old software.. maybe thats why??


User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 2619
Joined: Tue Feb 07, 2012 12:45 pm
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Traction control slip percentage... discrepancy???

Postby HaltechMatthew » Fri Jan 11, 2019 9:50 am

Always update software and firmware before looking for an answer. We do not bug test or diagnose older versions.


Return to “Elite Software Programmer (ESP)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest