Wideband signal via can bus

Questions about the Elite Software Programmer? Ask here.
mathuex
Posts: 9
Joined: Tue Feb 06, 2018 12:41 am

Wideband signal via can bus

Postby mathuex » Thu Dec 19, 2019 7:29 am

Hi,

Is there a possibility to select O2 sensors via can signal from a other device?
i use a 2d 4 channel lambda controller and i want to you use this values.

thanks
BR

User avatar
HaltechMatthew
Haltech Staff
Posts: 3304
Joined: Tue Feb 07, 2012 12:45 pm
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Wideband signal via can bus

Postby HaltechMatthew » Thu Dec 19, 2019 10:25 am

Other brands are not supported.

You can ask them to output our CAN and it will work fine.

mathuex
Posts: 9
Joined: Tue Feb 06, 2018 12:41 am

Re: Wideband signal via can bus

Postby mathuex » Thu Dec 19, 2019 6:39 pm

HaltechMatthew wrote:Other brands are not supported.

You can ask them to output our CAN and it will work fine.


what a shame..
i can define CAN ID´s on the 2d devices what i want. but how can i select this in the haltech software?

the same issue is on the wheelspeed sensors because these are also on a 2d device.

thanks in advance
BR


Return to “Elite Software Programmer (ESP)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest