Combine cabels

Questions about the Nexus Series ECU's? Ask here.
fresaom
Posts: 6
Joined: Sun Aug 22, 2021 1:30 am

Combine cabels

Postby fresaom » Fri Mar 25, 2022 7:16 am

Can i combin several 8A-HCO to get more then 8 amps? like in the image.
Attachments
Skärmbild 2022-03-24 211524.png

User avatar
blakebonkofsky
Posts: 422
Joined: Sun Aug 02, 2015 2:58 am

Re: Combine cabels

Postby blakebonkofsky » Fri Mar 25, 2022 11:35 am

Yes, as long as you don't mix the 25amp outputs and the 8amp outputs.

fresaom
Posts: 6
Joined: Sun Aug 22, 2021 1:30 am

Re: Combine cabels

Postby fresaom » Fri Mar 25, 2022 10:03 pm

blakebonkofsky wrote:Yes, as long as you don't mix the 25amp outputs and the 8amp outputs.


the pink/red8A-RCO, dose it shere the "fuse" whit all the pink/red? i got a bunsh of them! :D it set to CAN as default, but dont need that meny for CAN :D

Comlb_4G63
Posts: 23
Joined: Mon Aug 09, 2021 8:03 am

Re: Combine cabels

Postby Comlb_4G63 » Mon May 02, 2022 7:58 am

fresaom wrote:the pink/red8A-RCO, dose it shere the "fuse" whit all the pink/red? i got a bunsh of them! it set to CAN as default, but dont need that meny for CAN


Yes, they are all the same source. When Haltech made the harness they split that output into several wires to make it easier to wire multiple devices that share the same power source.


Return to “Nexus”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest